Kontakt: 011 288 3836 / 063 420 222 | Glasinačka 8, Beograd

Digitalna forenzika mobilnih telefona

Trajno brisanje podataka iz telefona

Brisanje podataka iz mobilnog telefona jednostavno briše sadržaj tako da operativni sistem nakon brisanja ne vidi podatke, ali sadržaj ostaje upisan i smešten u memoriji telefona.

Nakon 5 godina iskustva u sektoru informacione bezbednosti i forenzike razvili smo posebnu uslugu uništavanje podataka (Data destruct) gde specijalnim alatima i metodama trajno uništavamo sve zapise iz mobilnog telefona, uz garanciju trajne nemogućnosti spasavanja podataka.

Data destruction (uništavanje podataka) je sve više tražena usluga vlasnika mobilnih telefona. Danas, kad sve informacije skladištimo u digitalnom obliku, važno je znati da te informacije samo mi i koristimo. Ukoliko nameravate da Vaš mobilni telefon nekom poklonite ili ga jednostavno odložite na neko mesto mi smo tu da trajno sprečimo mogućnost da bilo ko dođe do Vaših podataka. Nakon tretmana trajnog uništavanja podataka, telefon se i dalje može normalno koristiti, ali je trajno onemogućeno bilo kakvo naknadno iščitavanje podataka iz mobilnog telefona.

Jednostavnim brisanjem podataka ili vraćanjem telefona na fabrička podešavanja niste trajno uništili podatke.

Sigurnosno brisanje je danas više nego ikad postalo važno i neophodno. Vaši podaci nakon prestanka korišćenja određenog mobilnog telefona mogu biti vraćeni (obnovljeni) od strane treće osobe i mogu biti iskorišćeni protiv Vas, Vaše kompanije ili institucije. Prilikom klasičnog brisanja podataka iz mobilnog telefona (fotografije, video snimci, imenik, dnevnik…) podaci još uvek ostaju zapisani na memoriji. U mobilnim telefonima danas držimo skoro sve, kako poslovne tako i lične podatke, fotografije, video i audio zapise. Zato kada više ne koristite neki mobilni telefon, tablet ili ste ga zamenili novim, zapitajte se šta je sa podacima koji su bili u uređaju.

Našom metodom trajnog brisanja i uništavanja svih podataka sa mobilnog uređaja možete biti sigurni i bezbedni da svi Vaši podaci iz mobilnog telefona ne mogu biti nikakvom metodom dalje iščitani.

Trajno brisanje podataka Seguridad Forenzika

Trajno uništavanje podataka iz telefona

Nudimo Vam posebnu uslugu trajno brisanje podataka.

Omogućavamo da trajno izbrišete sve izbrisane datoteke, privatne podatke, postavke sistema i druge datoteke na Android i iOS uređajima bez mogućnosti oporavka.

Brisanje svih podataka na Vašem telefonu

Kada odlučite da zamenite svoj stari mobilni telefon, morate izbrisati sve podatke na njemu. U suprotnom, Vaši lični podaci kao što su bankovni račun i lozinka, informacije o kontaktima, zapisi o ćaskanju ili druge informacije biće izloženi velikom riziku od objavljivanja.

· Šta se može izbrisati: datoteke kao što su kontakti, poruke, evidencije poziva, beleške, podsetnici, kalendari, podaci o web pretraživanju, muzika, video zapisi, fotografije, aplikacije itd. Možemo sve navedeno trajno obrisati našim specijalnim softverom i možete biti sigurni da niko neće doći u posed informacijama sa Vašeg telefona.

· Trajno brišemo postojeće i izbrisane datoteke: bez obzira na to da li su podaci u Vašem telefonu sada ili su već uklonjeni, mi ih sve trajno brišemo.

· Brisanje privatnih podataka: Vaši privatni podaci kao što su računi, lozinke, finansijski podaci, bankovni zapisi itd., biće trajno izbrisani i niko ih neće moći vratiti bilo kojim forenzičkim alatom.

Brišemo Vaš uređaj sa nula mogućnosti za vraćanje

Većina ljudi misli da trajno obriše datoteke kada izvrše „Brisanje“ na uređaju, zar ne? Međutim, sve više činjenica dokazalo je da se ove izbrisane datoteke mogu vratiti pomoću alata za forenziku mobilnih telefona. To znači da se Vaši lični podaci u starom uređaju i dalje suočavaju s visokim rizikom od obelodanjivanja čak i nakon brisanja. Ali sada možete biti sigurni nakon obavljenog trajnog brisanja podataka. Uz ovu našu uslugu možete trajno da uklonite sve datoteke na Vašem Android ili iOS uređaju i budite sigurni da niko ne može vratiti izbrisane datoteke na bilo koji način.

Bez obzira da li ćete ponovo prodati, pokloniti ili ostaviti u fioci stari Android ili iPhone mi Vam nudimo mogućnost trajnog brisanja podataka. Na ovaj način, nijedan od vaših ličnih podataka neće biti otkriven.

Najviši nivo brisanja: Radimo najsigurniju opciju uništavanja podataka – putem najnaprednijeg softvera brišemo sve podatke na telefonu, kako bi se osiguralo da su podaci 100% nepovratni.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Kako vratiti izbrisane poruke sa vibera i whatsapp-a?

Da li mogu da se povrate obrisane slike i video snimci sa telefona?

Kako vratiti izbrisane poruke sa vibera