Kontakt: 011 288 3836 / 063 420 222 | Glasinačka 8, Beograd

Digitalna forenzika mobilnih telefona

Otkrivanje špijunskih softvera u mobilnim telefonima

Otkako su se u svetu pojavili oni koji su otkrili brojne skandale prisluškivanjem telefona miliona ljudi širom planete, a i kod nas u Srbiji brojni korisnici mobilnih telefona zabrinuti su da li baš njih u ovom trenutku neko nadgleda i prisluškuje koristeći neki špijunski softver. Štaviše, svako danas može da prisluškuje svakog, jer na internet prostranstvima postoji veliki broj uputstava kako da se neko “špijunira” i kako da se naruši njegova privatnost i dođe do željenih informacija. Mi, firma Seguridad d.o.o. Beograd, jedini u Srbiji posedujemo program za otkrivanje špijunskih softvera ugrađenih u mobilne telefone.

UKOLIKO SUMNJATE DA VAM PRISLUŠKUJU TELEFON

POZOVITE NAS SA DRUGOG TELEFONA

Otkrivanje spijunskih softvera u telefonu Seguridad Beograd

Šta je softver za praćenje i nadzor mobilnih telefona?

Softver za praćenje i nadzor mobilnih telefona je program visoke tehnologije koji omogućava da se precizno locira i u potpunosti prate sva dešavanja na target telefonu, odnosno telefonu na kojem je instaliran ovaj spy program. Aktivnosti target telefona prate se preko kontrolnog panela kojem pristup ima osoba koja prati dešavanja na target telefonu.

Sam postupak instalacije nije komplikovan i sve što treba osoba da uradi je da prati precizna uputstva oko instalacije. Instalacija naprednih špijunskih programa u target telefon traje svega od 5 do 15 minuta.

Ukoliko sumnjate da Vam se prisluškuje telefon pozovite nas

Zabrinuti ste da li Vam neko prisluškuje mobilni telefon, sumnjate da neko sluša sve što izgovorite na radnom mestu, kod kuće, u automobilu ili dok ste sa prijateljima ili društvom?

Da li smatrate da je ugrožena Vaša privatnost?

Uz pomoć našeg programa otkrivamo da li se špijunski softver nalazi u Vašem telefonu i na taj način možete otkloniti ili potvrditi Vaše sumnje da Vam se telefon prisluškuje. Ukoliko ustanovimo da je instaliran špijunski softver na Vaš telefon, uklanjamo isti iz sistema telefona tako da odmah možete nastaviti da koristite taj telefon.

Termin za proveru Vašeg mobilnog telefona u prostorijama firme u Beogradu, ulica Glasinačka 8, možete rezervisati pozivom na tel. broj 011-288-3836 ili 063-420-222. Ukoliko niste iz Beograda telefon možete poslati kurirskom službom Post Express na adresu naše firme Seguridad d.o.o. Beograd, Glasinačka 8, 11050 Beograd, a isti Vam posle provere vraćamo na adresu.

Više o otkrivanju i uklanjanju špijunskih softvera, vrstama spy softvera, kako se zaštiti od prisluškivanja i šta se sve može pratiti na mobilnom telefonu pročitajte opširnije na www.spijunski-softveri.com