Kontakt: 011 288 3836 / 063 420 222 | Glasinačka 8, Beograd

Digitalna forenzika mobilnih telefona

Forenzika mobilnih telefona

PROFESIONALNO – DISKRETNO – POUZDANO

Podela digitalnih informacija Seguridad Beograd

Podela informacija i podataka u mobilnoj forenzici

Forenzička akvizicija i izvlačenje podataka sa mobilnih telefona jedan je od najzahtevnijih postupaka, zbog brze promene u hardverskoj i softverskoj strukturi i velikog broja prisutnih nestandardnih uređaja na tržištu.

Trajno brisanje podataka iz telefona

Bez obzira da li ćete ponovo prodati, pokloniti ili ostaviti u fioci stari Android ili iPhone mi Vam nudimo mogućnost trajnog brisanja podataka. Na ovaj način, nijedan od Vaših ličnih podataka neće biti otkriven.

Postupak forenzike mobilnih telefona

Postupak forenzike mobilnog telefona

Prvi korak u forenzici mobilnog telefona je identifikacija modela mobilnog telefona, a dobija se pretragom proizvođača, serijskog broja uređaja koji se obično nalazi ispod baterije ili kodovima proizvođača.

Otkrivanje špijunskih softvera

Zabrinuti ste da li Vam neko prisluškuje mobilni telefon, sumnjate da neko sluša sve što izgovorite na radnom mestu, kod kuće, u automobilu ili dok ste sa prijateljima ili društvom?

Spijunski softveri Seguridad Beograd

Vraćanje podataka sa telefona

Usluga spasavanja podataka sa mobilnog telefona može Vam biti potrebna ukoliko ste obrisali podatke, ukoliko Vaš telefon nije moguće popraviti ili ukoliko je telefon vraćen na fabrička podešavanja.

Seguridad svojim klijentima nudi usluge spasavanja podataka sa mobilnih uređaja (Android telefona i tableta, iPhone, iPad, Windows telefona) i SIM kartica.

Vracanje obrisanih poruka sa Vibera