Kontakt | Ustanička 204a, Beograd |

Spijunski softver Seguridad

Spy Softver – Špijunski softver za praćenje i prisluškivanje telefona

Spy Softver – Špijunski softver za praćenje i prisluškivanje telefona se najčešće koristi za roditeljski nadzor i kontrolu svih aktivnosti dece, za praćenje zaposlenih (gubitak podataka i krađa intelektualne svojine), u slučajevima zaštite od krađe i pravljenja rezervnih kopija podataka na Vašem računaru. Naš Spy Softver Vam omogućava da tajno vidite šta Vaša voljena osoba ili zaposleni rade na svom telefonu dok niste prisutni.


Možete dobiti jako bitne odgovore na pitanja poput „S kim provodi vreme van kuće i da li je ponovo preskočio čas?“ ili „Šta su govorili tokom tog telefonskog razgovora?


Zamislite da imate neograničen pristup svim sadržajima njihovog telefona. Imali biste sve činjenice koje su Vam potrebne da potvrdite sumnju. Nakon što je instaliran, Špijunski Softver radi u totalno skrivenom režimu i beleži sve informacije koje dolaze i odlaze sa telefona i omogućava Vam da vidite ili slušate te informacije – u bilo koje vreme, na bilo kom mestu – bez obzira gde se nalazite.


Sa preko 60 funkcija, Spy Softver pruža informacije koje nijedna druga špijunska aplikacija za Android ne može – uključujući snimanje poziva + praćenje svih oblika razmene poruka, kao što su SMS, E-pošta i popularne aplikacije za ćaskanje kao što su Snapchat, Facebook, Skype, Instagram, VK, Whatsapp, Viber, Telegram, itd.

Spy Softver Seguridad Beograd
Saznajte sve šta se dešava na Android telefonima digitalne i audio komunikacije
60+ funkcija za praćenje, više nego bilo koji drugi proizvod
Viber, Whatsapp, Facebook, Instagram, VoIP snimanje poziva i listing
Pristup izbrisanim podacima – Poruke, Slike, Video
Praćenje tajnih poruka > aplikacije za upoznavanje Tinder, Badoo, Grindr
Uživo snimanje okruženja kamere video i zvuk
SMS, MMS, Viber, Whatsapp, Telegram, Signal, VK, Discord poruke
Spy Softver potpuno nevidljiv za korisnika

Ukoliko ste roditelj ili poslodavac

Dužni ste da znate

Saznajte istinu, pratite sve aktivnosti na telefonu!

Špijunski softver

Zašto odabrati nas?

Seguridad revolucionarni Spy Softver za praćenje i prisluškivanje telefona Vam nudi 60+ funkcija za praćenje, više nego bilo koji drugi proizvod. Pristup izbrisanim podacimaČak i ako target korisnik izbriše podatke (Poruke, Slike, Video) oni su već snimljeni i sačuvani na Vašem nalogu.

Praćenje čet aplikacija – poruke

SMS i MMS, Viber, Whatsapp, Facebook messenger, Instagram, Telegram, Signal, Snapchat, Skype, Google chat, VK, Discord, Twitch, Roblox, Zoom, Twitter, Threema, Reddit, Dejting aplikacije Tinder, Badoo, Grindr, Bumble

Listing poziva – Datum i vreme

Pregled svih odlaznih i dolaznih poziva regularni i VoIP Android aplikacije: Viber, Whatsapp, Facebook messenger, Instagram, Snapchat, itd. Tačan datum, trajanje i vreme poziva uz broj i sliku kontakta

Praćenje GPS lokacija telefona

Visoka preciznost GPS i istorijat lokacija telefona, mogućnost instant lokacije na komandu. Roditeljski nadzor Geo-ograda obaveštenje o napuštanju zadatog reona. Pomoć u slučaju gubitka telefona

Automatsko snimanje poziva (Regularni+VoIP)

Revolucionarna tehnologija automatskog snimanja poziva – Regularni pozivi + podrška za snimanje razgovora mnogih popularnih aplikacija: Viber, Whatsapp, Facebook messenger, Instagram, Telegram, Signal, Snapchat, Skype, VK

Roditeljska kontrola limiti korišćenja telefona i aplikacija

Mogućnost blokade korišćenja telefona u zadano vreme naprimer od 22h do 8h ujutru. Limit za dnevno korišćenje zadanih aplikacija ili kategorija naprimer Viber 2 sata dnevno. Postavljanje aplikacija koje su uvek dozvoljene. Blokada kontakta i sajtova (Web filter)

Uživo snimanje okruženja kamere video i zvuk

Uživo panel Vam omogućava snimanje na komandu okruženja kamere uz sliku i ton. Snimak možete preuzeti na Vaš računar ili telefon. Instant slikanje prednje ili zadnje kamere, snimanje ekrana target telefona. Paljenje i gašenje Wifi mreže i Hotspota

Spy Softver Seguridad Beograd

Fokus na socijalne mreže i gejming aplikacije

Deca danas sve manje koriste klasične načine komunikacije tipa SMS i Pozivi. Zato smo kroz naš Špijunski Softver dali akcenat na socijalne mreže i popularne dečje aplikacije za četovanje i gejming (Twitch, Discord, Roblox). Naša aplikacija za roditeljski nadzor i prisluškivanje telefona Vam omogućava da vidite šta Vaša deca ne žele da dele. Uvek sveža podrška za najnovije verzije Androida.

Spy Softver Seguridad socijalne mreze Facebook

Špijunski softver za roditeljski nadzor i prisluškivanje telefona

Da li ste se ikada zapitali „Zašto moje dete provodi toliko vremena na svom mobilnom telefonu i koja je moja odgovornost kao roditelja?


Današnja deca odrastaju u dobu savremenih tehnologija i nije tajna da često provedu i previše vremena za ekranom svog mobilnog telefona. Da li zaista znate šta nameravaju i s kim se tajno dopisuju? Stručna istraživanja pokazuju da je veća verovatnoća da će se deca susresti sa strancima sa interneta, da je 1 od 5 adolescenata dobio neželjenu seksualnu promociju na mreži i da je više od 50% bilo maltretirano ili su i sami bili sajber nasilnici.


Kao roditelji, naš je posao da zaštitimo svoju decu i da se pobrinemo da ona donose odgovorne odluke. Naša Spy aplikacija za prisluškivanje telefona i roditeljski nadzor beleži sve informacije koje šalje i prima uređaj Vašeg deteta i šalje ih na Vaš lični bezbedni onlajn portal, kome onda možete da pristupite sa svog računara ili mobilnog uređaja.

Spijunski softver Roditeljski nadzor

Špijunski softver za praćenje zaposlenih

Koliko su produktivni Vaši zaposleni?

Špijunski softver za praćenje zaposlenih omogućava preduzećima da razumeju tačno kako njihovo osoblje koristi svoje mobilne telefone, dajući im trenutne odgovore na stotine uobičajenih pitanja, koja većina organizacija postavlja svakodnevno. Špijunski softver pruža zaštitu od insajderskih pretnji omogućavajući Vam da razumete kako Vaši zaposleni koriste aplikacije proverom mrežnih paketa da biste identifikovali lažne aplikacije i sumnjivo ponašanje.


Korišćenjem našeg Špijunskog softvera možete saznati kako i kada Vaši zaposleni koriste instant aplikacije za razmenu poruka, veb poštu, veb lokacije, poslovne aplikacije. Pomoć u otkrivanju i sprečavanju gubitka podataka i u slučajevima krađe intelektualne svojine.


  • Uočite probleme produktivnosti pre nego što postanu problematični
  • Uverite se da Vaši zaposleni ne krše politiku kompanije ili savezne propise
  • Otkrivanje zlonamerne ili nezakonite aktivnosti
  • Usklađenost sa propisima i revizija
  • Otkrivanje insajderskih pretnji
  • Dokazi za istrage zaposlenih
  • Poboljšanje odgovora na kršenje podataka
Spijunski softver Pracenje zaposlenih

Spy Softver Seguridad – Paketi i podrška

Spy Softver paketi se dele na PREMIUM PLUS i ULTRA. Razlikuju se po podršci za određene aplikacije, funkcije. ULTRA paket sadrži sve pogodnosti iz PREMIUM PLUS paketa + dodatne funkcije i podršku za snimanje poziva za popularne čet i dejting aplikacije. Paketi se dodatno dele po trajanju licence 3, 6 i 12 meseci. Svaku kupljenu licencu možete prebaciti na drugi telefon za vreme trajanja licence. Seguridad Tim Vam pruža kompletnu uslugu profesionalne instalacije i tehničke podrške za vreme trajanja licence. Za sve dodatne informacije vezano za tehnička pitanja i cene paketa možete nas kontaktirati putem telefona navedenih u članku ispod.


Odgovornost korisnika našeg Spy Softvera je da utvrdi i poštuje sve važeće zakone u svojoj zemlji u vezi sa korišćenjem Spy Softvera.

PREMIUM PLUS

3, 6 i 12 meseci

Pozovite za cene

Automatsko snimanje poziva i listing

Uživo snimanje okruženja kamere video i zvuk

GPS praćenje i istorijat lokacija

Pristup izbrisanim podacima

SMS i MMS, Viber, Whatsapp, Messenger, Instagram, Telegram, Signal, VK, Snapchat, Hike, Kik, Line, Skype, Google chat, WeChat, TikTok poruke, itd.

Roditeljska kontrola > limiti korišćenja telefona i aplikacija

Kontakti > Imenik

SD kartica pristup svim fajlovima

Istorijat pretrage na internetu

Zaštita od krađe > slikanje nakon pogrešnog PIN-a

Keylogger > Snimanje otkucanog teksta

Slike > Video > Audio (Galerija + IM)

Email > Gmail

Dejting aplikacije Tinder i Badoo poruke

Skrinšotovi (Prednja i Zadnja kamera)

Snimanje ekrana u zadano vreme

Instant Email upozorenja (Pozivi, SMS, Filteri)

Promena broja (SIM kartice)

Bezbedno logovanje i istorijat IP adresa

Preuzimanje komplet sadržaja na PC

Servis profesionalne instalacije

Rad u skrivenom režimu

Tehnička podrška

Zaštita od deinstalacije

ULTRA

3, 6 i 12 meseci

Pozovite za cene

Automatsko snimanje VoIP poziva i listing

Roditeljski nadzor Web filter kategorije

Roditeljska kontrola (blokada i monitoring aplikacija)

Napredni keylogger > otkucani tekst + šifre

Viber tajne poruke

Facebook messenger tajne poruke

Telegram tajne poruke

Viber snimanje poziva

Whatsapp snimanje poziva

Facebook messenger snimanje poziva

Instagram snimanje poziva

Telegram snimanje poziva

Signal snimanje poziva

VK snimanje poziva

Skype snimanje poziva

Snapchat snimanje poziva

Twitch poruke

Roblox poruke

Discord poruke

Grindr poruke

Zoom poruke

Bumble poruke

LOVOO poruke

Ashley Madison poruke

Threema poruke

Twitter poruke

Wire poruke

Calculator Pro+ poruke

Iskusni forenzičari

Skriveni dokazi

Dekripcija telefona

Kompletna memorija

SEGURIDAD D.O.O. BEOGRAD

Ustanička 204a, Zvezdara

11050 Beograd, Srbija

Tel: 011 288 3836

Mob: 063 420 222 i 060 0387 999

Email: info@forenzika-telefona.co.rs

O NAMA

Jedna od glavnih delatnosti preduzeća za detektivske usluge i korporativnu bezbednost Seguridad d.o.o. Beograd je forenzika mobilnih uređaja i forenzika računara. Usluge forenzike mobilnih telefona pružamo poslovnim korisnicima i privatnim licima od svog osnivanja 2015. godine.

Nalazimo se u Beogradu, na Zvezdari.

Seguridad doo Footer logo 2020
Forenzika Mobilnih Telefona Beograd Digitalna Vraćanje Izbrisanih Obrisanih Podataka Sa Mobilnog Pokvaren Oštećen Izvlačenje Uređaja Program Softver Brisanje Trajno Spasavanje Kontakti Kako Vratiti Obrisane Izbrisane Poruke Mobitela Viber WhatsApp Instagram Facebook Messenger Mesinger Telegram Signal Sms Listing Poziva Email Aplikacije Slike Fotografije Audio Video Šifre GPS Lokacije Sd Memorijske Kartice Sim USB Android IOS Windows Symbian Telefon Samsung Apple Huawei HTC Lenovo LG Nokia Sony Alcatel BlackBerry Alcatel Vivo Xiaomi ZTE Microsoft Motorola Cena Cenovnik Sertifikat Licenca Novi Sad Niš Kragujevac Pančevo Valjevo Leskovac Šabac Zrenjanin Subotica Kraljevo Novi Pazar Sombor Kruševac Užice Čačak Jagodina Priboj Prijepolje Srbija